ای-نماد عضو نظام صنفی اتاق بازرگانی

روش درخواست اینترنت فیبرنوری

يكشنبه, 30 بهمن 1401

فیبرنوری یا تارهای نوری رشته های بسیار بلند، باریک و انعطاف پذیری هستند که داخل کابل های فیبرنوری قرار می گیرند. تارهای فیبر نوری اطلاعات و داده ها را از طریق نور منتقل می کنند و جایگزین بسیار مناسبی برای کابل های مسی می باشند.

امروزه استفاده از کابل های فیبر نوری بخش مهمی از تجهیزات و زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی در دنیا را تشکیل داده اند؛ چرا که شما می توانید با استفاده از این تکنولوژی داده ها و اطلاعات خود را با حجم و سرعت بالا در مسافت های طولانی و با افت بسیار کم به طور همزمان انتقال دهید، فناوری که در ایران کمتر به آن توجه شده است.

به نقل از ایسنا

" فناوری فیبرنوری مورد توجه ویژه و خاص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم قرار گرفته است."

شبکه زیر ساخت با سرمایه گذاری دولت سیزدهم بیش از هفتاد هزار کیلومتر کابل فیبرنوری برای اتصال شهرهای مختلف کشور به یک دیگر فراهم نموده است.نکته قابل توجه این است که هنوز در شهرها زیر ساخت ها و تجهیزات کابل های مسی هم موجود می باشد و این در حالی است که براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی تا سال 1404 می بایست 80 درصد از خانوارها و 100 درصد از مشاغل با سرعت متوسط 25 مگابیت بر ثانیه به پهنای باند دسترسی داشته باشند و همچنین دسترسی بیست میلیون خانوار و پنج میلیون کسب و کار به پهنای باند ثابت بر بستر فیبر نوری شکل گیرد.

به گفته ی مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران محمد رضا بید خام : در حال حاضر تعداد مشترکین فیبرنوری در استان تهران حدود نود هزار مشترک می باشد.

همچنین او به نحوه درخواست فیبرنوری برای مشترکین استان تهران اشاره کرد و گفت: مشترکین استان تهران می توانند با مراجعه به وب سایت مخابرات، حضوری و یا با مراجعه به امور مشترکین درخواست خود را ارائه دهند. همچنین او در ادامه تاکید کرد که هیچ محدودیتی وجود ندارد و این فناوری برای واحدهای تجاری، مسکونی و سازمان ها فراهم است و می توانند از این تکنولوژی بهره ببرند.

او در مورد برخی مشکلات مشترکین که برای درخواست اقدام نموده و به آن ها اعلام شده که منطقه آن ها شامل اینترنت فیبرنوری نمی شود گفت: مشترکینی که متقاضی اینترنت بر بستر فیبرنوری هستند ابتدا مناطق آن ها مورد بررسی فنی قرار گرفته و اگر آن منطقه دارای امکانات فنی باشد اینترنت بر بستر فیبرنوری در اختیارشان قرار می گیرد. اگر هم منطقه ای دارای محدودیت فنی باشد در اولویت توسعه قرار می گیرد.

وی افرود: در نظر داریم این فناوری در تمامی مناطق ایجاد شود اما امکان دارد در بعضی مناطق تعداد متقاضیان بیشتر باشد که آن مناطق در اولویت قرار می گیرند که در حال حاضر مناطق 2،6 و 8 بیشترین متقاضی را دارد؛ همچنین افزود هزینه های طرح فیبرنوری شامل فیبرکشی می شود که حدود 500 تا 600 هزار تومن برای مشترکین است و تهیه ی مودم هم مطرح است که باتوجه به برند مودم و منطقه مربوطه هزینه ی مودم بین یک میلیون پانصد هزار تومان تا دو میلیون دویست هزار تومان متغیر است؛ و هزینه ماهانه هم نسبت به بسته ای که مشترکین خریداری می کنند متغیر است.

بیدخام در پایان سخنان خود تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی مناسب و تخصیص منابع لازم پوشش حداکثری را در این خصوص فراهم سازیم.

نظر خود را وارد نمایید