کاهش ضرایب مالیاتی تاثیری بر خرید و فروش بازار نداشته است
حیدری کاهش ضرایب مالیاتی را نتیجه پیگیریهای اتحادیه و نصر میداند و توضیح میدهد: حاشیه سود خرید و فروش موبایل ۱۶درصد تعیین شده بود. یعنی مالیات یک موبایل ۵۰ میلیونی هشت میلیون تومان میشد. همین موضوع هم در نهایت به اعتراضهای کسبه چندین پاساژ بزرگ منجر شد. ما نیز در نهایت مستنداتی جمعآوری کردیم و نشان دادیم حاشیه سود بیش از سه یا چهار درصد نیست. در نهایت حاشیه سود فعالیت موبایل چهار درصد تعیین شد و این موضوع حل شد.
گرچه حالا فصل مالیات نیست و از برج سه تا پنج ۱۴۰۲ درگیریهای مالیاتی کسبوکارها آغاز میشود و به دلیل تورم موجود، کاهش ضرایب مالیاتی تاثیری روی خرید و فروش در بازار نداشته اما حداقل میتوانیم امیدوار باشیم که در سال بعد فشار کمتری به پرداختکنندگان مالیات وارد شود.
حیدری مشکل دیگر صنف با سازمان امور مالیاتی را تعریف ۵۲ اینتاکد در صنف رایانه میداند و میگوید: سازمان مالیات برای هر خدمت، سرویس و فروش یک کد را تعریف کرده در صورتی که میتوانستند با کمک گرفتن از اتحادیه در این زمینه از راهکار بهتری استفاده کنند. مسلماً همین تنوع کدها محل مناقشه است. قاب صد هزار تومانی موبایل و موبایل ۵۰ میلیون تومانی که در یک مغازه فروخته میشوند باید در زمینه مالیات در درصد فعالیت و در درصد تراکنش تناسب داشته باشند.
منبع: ماهنامه پیوست
نظر خود را وارد نمایید